Culinaire activiteiten


De culinaire activiteiten verzameld op het-UITstapje.nl staan garant voor een leuk én lekker uistapje. Wat dacht u van een dagje pizza en brood bakken in een origineel bakhuisje, waarvan u de oven zelf opstookt met eigenhandig gesprokkeld hout? Ook verschillende kookworkshops en fiets-, wandel- of bustochten met culinaire stops behoren tot de mogelijkheden. Loopt het water u al in de mond?

Kies een subcategorie

 

Kroegske

Culinair


Op Het–UITstapje.nl vindt u een verzameling culinaire groepsuitstapjes met smaak. Ons aanbod van culinaire activiteiten biedt voor ieder wat wils; hartig, zoet, eten of ook zelf bereiden. Zo heeft ieder soort groep (kinderen, ouderen, vrienden, familie of collega’s) keus uit verschillende originele activiteiten. De culinaire groepsactiviteiten verzameld op het-UITstapje.nl worden u aangeboden door kleinschalige, regionale ondernemers uit Brabant.

Als u een familiedag, vriendenuitje, personeelsuitje of (kinder)feestje aan het plannen bent voor lekkerbekken, dan is een culinair uitstapje een schot in de roos. Denkt u bijvoorbeeld aan een culinaire workshop waarbij u eerst samen kookt onder begeleiding van een professional, om daarna gezellig aan tafel te gaan. Een andere mogelijkheid is een fiets- of wandeltocht waarbij u op de plaats van bestemming wordt opgewacht met een lunch, diner of high tea met heerlijke streekproducten. Of misschien vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan bij een kaasmakerij of banketbakker?

Voor ieder budget en voor jong en oud vindt u hier leuke culinaire groepsactiviteiten om invulling te geven aan een familiedag, kinderfeestje, personeelsuitstapje, teambuilding activiteit, vrienden- of vrijgezellendag.

Dus zoekt u een leuke culinaire activiteit voor dagje uit in Brabant? Bekijk dan ons brede aanbod van culinaire uitstapjes. Er zit vast iets bij dat bij uw groep in de smaak valt!